כניסה
למנויות
צרו קשר

מרק מיקס עדשים וגריסי פנינה מעולה!!!

מרק מיקס עדשים וגריסי פנינה מעולה!!!

רכיבים:
בצל  קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 עגבניות מגורדות במגרדת
3 שיני שום כתושות
כוס עדשים שחורות לאחר השרייה של לילה
כוס עדשים ירוקות לאחר השרייה של לילה
חצי כוס גריסי פנינה לאחר השרייה (אפשר חצי שעה - שעה)
חצי לימון טרי סחוט

תיבול:
פלפל שחור,  פפריקה מתוקה, חוויאג' למרק ומלח בסיום הבישול.
אפשר גם כף רסק עגבניות, לא חובה.

מתחילים עם טיגון הבצל, לאחר כ 5 דקות מוסיפים את הגזר חתוך לקוביות קטנות יחד עם שיני שום כתושות ולאחר כ 2-3 דקות נוסיף את העגבניות יחד עם כ 5 כוסות מים והתיבול מלבד המלח שנוסיף בסיום הבישול, בשלב זה השארתי לבישול של כ 25 דקות כדי שהגזר התרכך ואז מוסיפים את 2 סוגי העדשים, גריסי הפנינה ועוד מים עד כ 2-3 סנטימטר מעל לתערובת העדשים וגריסי הפנינה ומבשלים 20-30 דקות מקסימום.
בסוף הבישול סוחטים פנימה חצי לימון ומוסיפים את המלח ונהנים ממרק טעים ומפנק!

כיצד נתייחס?
המרק מכיל פחמימה וחלבון יחד כך שקערת מרק בליווי סלט זו ארוחה מושלמת!  
1.5 כוסות של תערובת העדשים יחד עם גריסי פנינה ללא הנוזלים נתייחס כמנה וחצי חלבון ומנה פחמימה, מכיוון שיש נוזלים סביר שזה יהיה לפחות 2 כוסות ואף מעבר (תלוי ברמת הסמיכות של המרק)
2.5 כוסות ללא הנוזלים נתייחס כ 3 מנות חלבון ומנת פחמימה.

להאמין. לפעול. להגשים.